Försommarfest fredagen den 20 maj

Som traditionen påbjuder inviger vi sommaren med en hejdundrande fest i Vissvass

Fredagen den 20 maj klockan 19.00

Då har vi dukat fram en härlig buffé, tänt grillarna och blandat entrédrinken

För det starkt subventionerade priset 250 kronor får du inte bara entrédrink, buffé med både grillad fisk och grillat kött, en halv flaska rött, vitt vin eller öl (alkoholfritt är ett självklart alternativ), en smaskig dessert och en god kopp kaffe. utan som grädde på moset får du, som alltid, en oförglömlig kväll med dans och show av vår egen Kalasorkester.

Självklart ska vi inte glömma våra härliga ungar. De får äta så mycket korv eller buffé de vill och dricka läsk till det sprutar ur öronen utan att det belastar föräldrarnas ekonomi. Som ungar räknar vi alla under 15 år.

För att du ska kunna dela denna kväll med alla trevliga TBS:are krävs två saker. Dels måste du, före den 10 maj anmäla dig på Båtunionen. När du gjort det kommer du att få en faktura som du självklart betalar med vändande post.

Glöm inte att notera hur många vuxna respektive barn som kommer.

Om du trots denna utförliga inbjudan har några frågor är du självklart välkommen att kontakta Patrik på eller Totte på