Boka årets vaktpass

Schema för bokning av årets vaktpass finns öppna för bokning på www.batunionen.se under tiden 1:a februari till och med 10: april. Vaktgången kan ske antingen på Storängen eller i Vissvass.  Schemana heter Vakt Storängen 2017 och Vakt Vissvass 2017. För de som inte bokat sin vakt under denna period kommer föreningen att lägga ut vaktpassen. 
För vaktgången gäller följande:
Vaktgång
Medlem som har båt vid TBS anläggningar deltar i totalt två vaktpass per båt och år, detta gäller oavsett om man har sommar eller vinterplats. Vaktpassen ovan avser enkelpass och vid varje vaktgång ska det vara två enkelpass inbokade alternativt ett dubbelpass. Dubbelpass betyder att två personer ur samma besättning går sin vakt vid ett tillfälle. Om ni bokar dubbelpass se till att ni bokar er på bägge raderna och skriv gärna texten dubbelpass.
Om ni behöver hjälp kontaktar ni Vaktchefen Tomas Ivö eller Gunilla Ahrebäck på  eller 070 523 80 06.