Försommarfest i Vissvass

Försommarfest i Vissvass

Som traditionen påbjuder inviger vi sommaren med en hejdundrande fest i Vissvass. Onsdagen den 24 maj klockan 19.00 har vi dukat fram en härlig buffé, tänt grillarna och blandat entrédrinken.

För det starkt subventionerade priset 250 kronor får du entrédrink, buffé med både grillad fisk och grillat kött, en halv flaska rött/vitt vin eller öl (alkoholfritt är ett självklart alternativ), en smaskig dessert och en god kopp kaffe. Som grädde på moset får du, som alltid, en oförglömlig kväll med dans och show av vår egen Kalasorkester.

Självklart ska vi inte glömma våra härliga ungar. De får äta så mycket korv eller buffé de vill och dricka läsk till det sprutar ur öronen utan att det belastar föräldrarnas ekonomi. Som ungar räknar vi alla under 15 år.

För att du ska kunna dela denna kväll med alla trevliga TBS:are krävs två saker. Dels måste du, före den 14 maj anmäla dig på Båtunionen. När du gjort det kommer du att få en faktura som du självklart betalar med vändande post. Glöm inte att notera hur många vuxna respektive barn som kommer.

Meny
Latinamerikansk grillbuffe
Ceviche med lax i tortillachips
Gucamole, Grillad majs och Grönsaksspett
Halloumi och persikosallad med yoghurt och mynta
Sötpotatissallad “Sweet Garage potato salar”
Quesadillas
Grillad kyckling och Grillad fläskkarré
Pinacolada pannacotta med rommarinerad ananas

Om du trots denna utförliga inbjudan har några frågor är du självklart välkommen att kontakta Patrik på

eller Totte på