Sjösättning och upptagning

  • Fyll i schema för upptagning och sjösättning senast den 28:e februari 2018
    Du måste anmäla dig på schema på Båtunionens hemsida för sjösättning. Detta gäller samtliga, även om du sjösätter båten själv. Vi kommer att ha sjösättning måndagar, lördagar och söndagar. Trailerbåtar med vinterplats på Storängen kommer att ha sjösättning på onsdagar och ska vara noterade på schema.
  • Logga in på www.batunionen.se med din inloggningskod, på inloggningssidan klicka på knappen ”Boka pass” sök lämpligt pass i rullgardinsmenyn. Om du inte har tillgång till Internet kan du komma till varvsstugan under onsdagskvällar där det finns funktionärer på plats som kan hjälpa dig.
  • Scheman för anmälan på Båtunionens hemsida är öppet för bokning mellan den 15/10 2017 och den 28/2 2018. När ett datum i schemat är fulltecknat går det inte att spara ner fler anmälningar, välj då ett annat datum.Kontrollera att ditt namn, adress, mobilnummer, e-postadress och båtdata inkl. försäkringsbolag och försäkringsnummer är aktuella när du är inne på www.batunionen.se . Kontakta tbsregister@trbs.se om något måste ändras.
    I och med att du skrivit upp dig för sjösättning har du accepterat de upptagnings/sjösättningsregler som finns på varvet samt att dina uppgifter publiceras på Båtunionens hemsida.
Trollbäckens båtsällskap  |  Box 2072  |  135 02 Tyresö
Logga in