Klubbfester

Trollbäckens båtsällskap 50 år

TBS startade sin verksamhet 1970 av en handfull personer i Trollbäcken. Den första bryggan, byggdes i Uddbyviken, innanför TBK:s anläggning. En fantastisk tid av utveckling följde genom år av slit, vårdnad och kompetens från våra egna medlemmar till dagens funktionella anläggningar och verksamheter.
Styrelsen tycker att detta är värt att fira med olika inslag under 2020.

En jubileumsfest i Vissvass lördagen den 6 juni
Vi dukar upp för 150 personer i ladan och tält med en rejäl middagsbuffé. Det blir levande musik, dans och roliga tillbakablickar från våra medlemmar som var med och är med. Inbjudan kommer att skickas ut till årsmötet den 17 mars med alla detaljer. Här gäller det att vara ute i god tid för att komma med.  
Kontaktpersoner är totte@kahn.se och patrik.sjolander@svks.se

Säsonginvigning i Storängen lördagen den 25 april
En jubeldag inför sjösättningsperioden då styrelsen bjuder på praktisk information om miljö, säkerhet, tips och TBS framtidsplaner. Samtidigt pågår möjligheten till loppis från våra egna medlemmar från bord på varvsplanen. Jubelmeny serveras från Skrovmålet. Program kommer att skickas ut till årsmötet 17 mars.
Kontaktperson hansstrandell@telia.com

Segel- och motorbåtsdag med ”kräftkör”
Ett stort ”Kräftkör” arrangeras i slutet av augusti i Vissvass.
Det blir segeltävlingar för stora och små och navigeringstävling för motorbåtar. Kvällen avslutas med kräftknytis i ladan till musik och sång. Inbjudan kommer ut under senvåren.
Kontaktperson tomas.kilström4@gmail.com och per.englund@hotmail.com

En jubileumsbok
Med text och bilder från vår 50-åriga historia. Gunnar Berndtson, som varit med från tidernas begynnelse, håller på att samla texter och bilder. Vi räknar med utgivning till jubileumsfesten.
Kontaktperson geberndtson@icloud.com

En nostalgi- och pubafton i höst
En kväll med bilder och berättelser från hela historien med festlig inramning. Inbjudan kommer ut i augusti.

Engagemang från medlemmarna
Vi behöver hjälp på olika sätt. Det går bra att göra sin arbetsplikt genom att delta i förberedelse- och genomförandearbetet. Schema kommer närmare dags, men man kan redan nu kontakta respektive kontaktperson.  

Trollbäckens båtsällskap  |  Box 2072  |  135 02 Tyresö
Logga in