Klubbfester

 

Festkommittèn anordnar fester vid ladan i Visvass samt klubbträffar som t.ex. Kräftköret tillsammans med seglingskommittèn.

Välkomna till en familjehelg med Kräftskiva och klubbtävlingen ”Kräftköret”

Fredagen den 14 augusti har vi gemensam kräftskiva med knytis i vår lada i Vissvass. Var och en tar med sig sitt som man vill äta och dricka. Vi dansar till liveband inpå småtimmarna. Vi kör igång festligheterna i ladan kl. 19:30

Festarrangör: Seglingssektionen, Leif Johansson,  070-7931703

Lördagen den 15 augusti fortsätter vi helgen med Kräftköret, en familjekappsegling utan spinnaker ut i skärgården för oss med segelbåt. Ni som har motorbåt tar det snabba alternativet ut inför aktiviteterna där.

Vi använder omvänd SRS (lysstart) = enkelt och ingen trängsel i starten! Senare på dagen har vi gemensamma aktiviteter, både för barn och vuxna. Fina priser lottas ut bland alla deltagande segelbåtar i kräftköret. Kvällen avslutas med ost och vin till solnedgången.

Anmälan till lördagens kräftkör sker på Skepparmöte kl. 09.00 på lördag morgon i Vissvass. Där får du också reda på den bana som seglas och var vi träffas efter tävlingen.

Seglingskommitté och tävlingsledning: Conny Sparrwardt, 070-6013118

Vi behöver förstärkning i festkommittén!
Tycker du att det är kul att fixa fester så finns det plats för dig i festkommittén. Du kan göra din arbetsplikt genom att ingå i festkommittén eller att bara boka in dig för att hjälpa till nu på vårfesten.

Hör av dig till Linda, 073-728 37 57, eller lindaklasson@hotmail.com så berättar hon mer.

 

Trollbäckens båtsällskap  |  Box 2072  |  135 02 Tyresö
Logga in