Anmälan och avgifter

Villkor
Om du varit med i seglarskolan tidigare har du förtur till de platser som finns.
Om du är intresserad av att lära dig segla anmäler du dig med namn och födelsenummer (obs! 10 siffror) på anmälningssidan (obs lägg gärna till en länk här !). Du kommer sedan att få ett meddelande om du fått en plats på årets seglarskola.

Pris
Piratskolan / seglarskolan kostar 450 kronor plus en medlemsavgift för juniorer på 50 kr som även gör att barnen är försäkrade. Dessutom utgår en rabatt med 100kr/båt om man seglar egen jolle.
Vi grillar korv innan seglarskolan.

Föräldraansvar
Du som förälder är viktig för  oss i seglarskolan. Vi ser att delaktigheten för hela familjen är en del av att  seglarskolan  blir så bra som möjligt. Vi hjälps åt att coacha barnen och att hjälpa dem att rigga jollar och bli klara i tid för att komma ut på vattnet.
Det är också  föräldrar som hjälper  barnen när det är dags att ta upp jollarna ur vattnet och rigga av dem för att ställa tillbaka riggar, centerbord och roder. Barnen ska själva rigga av, men du finns där som stöd till alla barn.
Det är viktigt att du eller någon vuxen som barnet känner sig trygg med stannar kvar på Seglarudden under hela seglarskolan då båtar kan kapsejsa och ditt barn eventuellt kan hamna i vattnet. Då är det bra om du är på plats och kan hjälpa ditt barn med torra kläder och kanske lite tröst.
Alla föräldrar som kan och vill får en uppgift att hjälpa till med under kvällen, t ex att hjälpa till att plocka fram och undan jollar, vara bryggvakt, följa med i följebåt, förbereda lekar mm.

Klicka här för att komma till anmälningsformuläret.

Välkomna!

 

 

Trollbäckens båtsällskap  |  Box 2072  |  135 02 Tyresö
Logga in