Klubbfester och evenemang

Trollbäckens båtsällskap 50 år

TBS startade sin verksamhet 1970 av en handfull personer i Trollbäcken. Den första bryggan, byggdes i Uddbyviken, innanför TBK:s anläggning. En fantastisk tid av utveckling följde genom år av slit, vårdnad och kompetens från våra egna medlemmar till dagens funktionella anläggningar och verksamheter.
Styrelsen tycker att detta är värt att fira med olika inslag under 2020.

En jubileumsfest i Vissvass lördagen den 15 augusti
Festen skjuts fram i tiden p.g.a. COVID-19 och planeras nu ske 15 augusti.
Kontaktpersoner är och

Säsonginvigning i Storängen lördagen den 25 april – Genomförs ej enligt ursprunglig plan p.g.a. COVID-19
En jubeldag inför sjösättningsperioden då styrelsen bjuder på praktisk information om miljö, säkerhet, tips och TBS framtidsplaner. Samtidigt pågår möjligheten till loppis från våra egna medlemmar från bord på varvsplanen. Jubelmeny serveras från Skrovmålet. Program kommer att skickas ut till årsmötet 17 mars.
Kontaktperson

Segel- och motorbåtsdag med ”kräftkör”
Ett stort ”Kräftkör” arrangeras i slutet av augusti i Vissvass.
Det blir segeltävlingar för stora och små och navigeringstävling för motorbåtar. Kvällen avslutas med kräftknytis i ladan till musik och sång. Inbjudan kommer ut under senvåren.
Kontaktperson och

En jubileumsbok
Med text och bilder från vår 50-åriga historia. Gunnar Berndtson, som varit med från tidernas begynnelse, håller på att samla texter och bilder. Vi räknar med utgivning till jubileumsfesten.
Kontaktperson

En nostalgi- och pubafton i höst
En kväll med bilder och berättelser från hela historien med festlig inramning. Inbjudan kommer ut i augusti.

Engagemang från medlemmarna
Vi behöver hjälp på olika sätt. Det går bra att göra sin arbetsplikt genom att delta i förberedelse- och genomförandearbetet. Schema kommer närmare dags, men man kan redan nu kontakta respektive kontaktperson.