Anmälan till seglarskolan

Villkor
Om du varit med i seglarskolan tidigare har du förtur till de platser som finns.
Om du är intresserad av att lära dig segla anmäler du dig med namn och födelsenummer (obs! 12 siffror) på anmälningssidan. Du kommer sedan att få ett mejl med mer information om du fått en plats på årets seglarskola (ungefär vid påskhelgen).

Pris
Piratskolan / seglarskolan kostar 450 kronor inklusive försäkring.
Sedan tillkommer en medlemsavgift för juniorer på 50 kr/år. Barn till medlem i klubben registreras som familjemedlem och då utgår inte medlemsavgiften. Meddela i så fall förälderns namn och medlemsnummer vid anmälan. Innan seglarskolan grillar vi korv vilket också ingår i avgiften.

Föräldraansvar
Du som förälder är viktig för oss i seglarskolan. Vi ser att delaktigheten för hela familjen är en viktig del av att seglarskolan för att det ska bli så bra som möjligt. Vi hjälps åt att coacha barnen och att hjälpa dem att rigga jollar och bli klara i tid för att komma ut på vattnet.
Det är också föräldrar som hjälper barnen när det är dags att ta upp jollarna ur vattnet och rigga av. Barnen ska i första hand rigga och rigga av själva men ibland kan det vara lite tungt, Alla vuxna inkl. föräldrar finns där som stöd till alla barn.

Det är viktigt att du eller någon vuxen som barnet känner sig trygg med stannar kvar på Seglarudden under hela seglarskolan då båtar kan kapsejsa och ditt barn eventuellt kan hamna i vattnet. Då är det bra om du är på plats och kan hjälpa ditt barn med torra kläder och kanske lite tröst.
Alla föräldrar får gärna hjälpa till under kvällen, t ex att grilla, hjälpa till att plocka fram och undan jollar, vara bryggvakt, följa med i följebåt, följa med till toaletten, förbereda lekar mm.

Anmälningsformulär

  Barnets namn (obligatorisk)

  Barnets personnummer 12 siffror (obligatorisk)

  Barnets medlemsnummer hos TBS (om medlemsskap finns)

  Förälderns namn (obligatorisk)

  Förälderns medlemsnummer hos TBS (om medlemsskap finns)

  Adress (obligatorisk)

  Postnummer/Ort (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  E-postadress (obligatorisk)

  Jag godkänner att Trollbäckens Båtsällskap lagrar dessa personuppgifter för att administrera ansökan till seglarskolan.

  Eventuellt meddelande

  Välkomna!