Anmälan till seglarskolan

Anmälan och avgifter

Villkor
Om du varit med i seglarskolan tidigare har du förtur till de platser som finns.
Om du är intresserad av att lära dig segla anmäler du dig med namn och födelsenummer (obs! 12 siffror) på anmälningssidan. Du kommer sedan att få ett mejl med mer information om du fått en plats på årets seglarskola (ungefär vid påskhelgen).

Pris
Piratskolan / seglarskolan kostar 450 kronor inklusive försäkring.
Sedan tillkommer en medlemsavgift för juniorer på 50 kr/år. Barn till medlem i klubben registreras som familjemedlem och då utgår inte medlemsavgiften. Meddela i så fall förälderns namn och medlemsnummer vid anmälan. Innan seglarskolan grillar vi korv vilket också ingår i avgiften

Föräldraansvar
Du som förälder är viktig för oss i seglarskolan. Vi ser att delaktigheten för hela familjen är en del av att seglarskolan blir så bra som möjligt. Vi hjälps åt att coacha barnen och att hjälpa dem att rigga jollar och bli klara i tid för att komma ut på vattnet.
Det är också föräldrar som hjälper barnen när det är dags att ta upp jollarna ur vattnet och rigga av dem för att ställa tillbaka riggar, centerbord och roder. Barnen ska själva rigga av, men du finns där som stöd till alla barn.

Det är viktigt att du eller någon vuxen som barnet känner sig trygg med stannar kvar på Seglarudden under hela seglarskolan då båtar kan kapsejsa och ditt barn eventuellt kan hamna i vattnet. Då är det bra om du är på plats och kan hjälpa ditt barn med torra kläder och kanske lite tröst.
Alla föräldrar som kan och vill får en uppgift att hjälpa till med under kvällen, t ex att hjälpa till att plocka fram och undan jollar, vara bryggvakt, följa med i följebåt, förbereda lekar mm.

Anmälningsformulär

  Barnets namn (obligatorisk)

  Barnets personnummer 12 siffror (obligatorisk)

  Barnets medlemsnummer hos TBS (om medlemsskap finns)

  Förälderns namn (obligatorisk)

  Förälderns medlemsnummer hos TBS (om medlemsskap finns)

  Adress (obligatorisk)

  Postnummer/Ort (obligatorisk)

  Telefonnummer (obligatorisk)

  E-postadress (obligatorisk)

  Jag godkänner att Trollbäckens Båtsällskap lagrar dessa personuppgifter för att administrera ansökan till seglarskolan.

  Eventuellt meddelande

  Välkomna!