Torrsättning

Än är det några veckor kvar innan vi ska börja med torrsättningar. Inom kort kommer ni som har vinterplats kunna börja boka torrsättning.

Vi i varvsledningen jobbar just nu med planeringen inför hösten och vi kommer behöva många som ställer upp på lite extra arbetsplikter, både på torrsättningsdagarna och med arbete i veckorna mellan torrsättningarna. Schema för att anmäla sig till detta kommer också ut på BAS inom kort.

Tyvärr kommer vi hålla skrovmålet stängt även i höst. Men vi hoppas pandemin klingar av till våren så vi kan öppna igen.

Ett annat lite tråkigt besked att ge är att de flesta kommer få en ny platsanvisning i höst då vi behöver komma tillrätta med de problem vi har med för trånga körvägar. Vi behöver också utnyttja den yta vi har effektivare så vi får plats med alla båtar.

Vi ser fram emot att få träffa er på varvet i höst.

Varvskommitén