Seglingssektionen

Vi i Segelsektionen vill informera kring våra kommande aktiviteter.  Onsdagsseglingarna startar den 11 maj och det är lite nytt och lite gammalt runt våra onsdagar. Vi kommer i år att segla en ny bana. Start som förut men vid Skomakarskeppet rundar vi på norrsidan för att sedan sträcka söderut för att runda Simpskallen. Vägen tillbaka mot mål går längs Älgholmen för att sedan gå mot mål i vanlig ordning. Vi kommer att servera korv till alla seglare som vill efter segling. Funktionär kommer finnas vid start och mål, starttuta och tidtagning.  KM kommer att i år att arrangeras som del av Ornö runt. Är ni inte anmälda så gör det! Vi hoppas på många deltagare från klubben och samtidigt deltagare i KM. Självklart kommer Kräftköret och Åland Offshore Race som vanligt senare på säsongen. En nyhet i år blir en familjeeskader som är planerad till 18 juni.  Om ni är intresserade av att engagera er i Segelsektionen så är ni välkomna. Tag kontakt med oss via segling@trbs.se eller ring Roger på 073-429 78 74.