Onsdagsseglingar

Det är start för våra Onsdagsseglingar nu på onsdag 11/5. Kom ner och var med på vår träningssegling. Har du inte båten i vattnet än så kom ner ändå. Vi kommer i år ha funktionärer från Segelsektionen i land för tidtagning och för att se till att det finns varm korv för deltagarna. Det är ny sträckning i år som ni kanske har hört. Koppholmen får vila lite och vi sträcker söderut efter att ha rundat Skomakarskeppet från norr istället. Söderöver rundar vi Simpskallen inklusive skären SSO om ön. Vi går söderut på östsidan för att runda medurs för att sedan följa Älgholmen på östra sidan upp mot vårt vanliga spår in mot mål. På sydsidan av Simpskallen skall vi undvika grund och vi håller oss utanför 3m-kurvan med marginal. 
Vi vill understryka att alla är välkomna och vi bygger vår verksamhet på att inkludera och hjälpa. Är du intresserad av men lite osäker på kappsegling kom ner och var med på en båt för att träna och se eller kolla start och målgång från land. Onsdagsseglingarna är exakt för detta ändamål och vi i Segelsektionen vill förstås se så många som möjligt på plats.

Datum och övrig info om onsdagseglingar
//Segelsektionen