Classic Boat Meet i Västervik den 20–23 juli

Jag heter Gunnar Haglund och är ordförande i MYS. MYS arrangerar tillsammans med ett flertal andra föreningar Classic Boat Meet i Västervik den 20–23 juli.

Till Classic Boat Meet välkomnar vi klassiska motor- och segelbåtar samt snipor och allmogebåtar. Vi har ett fullspäckat program med kappseglingar, båtdefileringar, föredrag, guidade turer, konserter, aktiviteter för barn, gemensamma middagar och mycket annat. Classic Boat Meet är en mötesplats där du träffar trevliga människor och där vi har roligt tillsammans.

Vi hoppas ni vill hjälpa oss att sprida information om Classic Boat Meet i er förening. Använd gärna bifogade ”affisch” för att sprida informationen. Information om Classic Boat Meet finns på hemsidan www.classicboatmeet.com .

Välkomna till Classic Boat Meet i Västervik!

Gunnar Haglund, Ordförande